vineri, 25 aprilie 2014

Colocviile Didactice Naţionale ֱCoordonate ale literaturii române

Stimată doamnă/ Stimat domn,

Vă invităm la  Colocviile  Didactice Naţionale ֱCoordonate ale literaturii române˝, cu tema:
  Generaţia şaizeci la semicentenarul ei literar,
care se vor desfăşura la Baia Mare, în perioada 15-18 mai, 2014, începând cu ora 9, în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „PETRE DULFU˝, Baia Mare.
DESCRIEREA COLOCVIILOR
Colocviile sunt structurate pe două secţiuni:
SECŢIUNEA I
      TEMA: Modernitate si postmodernitate în formula şi limbajul liric al poeţilor generaţiei ׳60
autorii propuşi: Ioan Alexandru, Ion Pop, Ana Blandiana, Ileana Mălăncioiu

SECŢIUNEA II
      TEMA: Critica unei generaţii. Meandrele receptării exegetice a poeţilor generaţiei ׳60

PRECIZĂRI
● lucrările trimise vor fi redactate în Microsoft Word, format A4, margini egale de 20 mm, caractere Times New Roman, cu diacritice, corp de literă 12, tehnoredactate la 1,5 rânduri şi atent corectate. Lucrările vor avea maximum 4 pagini.
Nerespectarea acestei condiţii atrage eliminarea lucrărilor din concurs.
● lucrările vor fi expediate până la data de 1 mai 2014, însoțite de rezumate, pe adresa: INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN MARAMUREŞ, str. Petofi Sandor nr.34, cu menţiunea: ֱPentru Colocviile Didactice Naţionale - COORDONATE ALE LITERATURII ROMÂNE, cu specificarea secţiunii alese˝ sau pe adresa colocviididacticenationale@yahoo.com
  • Fiecare participant se poate înscrie cu o singură lucrare.
  • Lucrarea poate avea cel mult doi autori.
  • Lucrările care prezintă exemple practice vor fi ilustrate ( power-point, film, postere ş.a.).
  • Conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad ridicat de interes pentru grupul ţintă, să aibă originalitate şi să respecte rigorile academice.
  • Autorii îşi asumă responsabilitatea privind originalitatea lucrării şi respectarea drepturilor de proprietate intelectuală.
  • Lucrările care nu respectă toate cerinţele de mai sus vor fi eliminate din simpozion.

Detalii administrative:
  • Prezenţa autorilor din Maramureș este obligatorie.
  • Pentru participare, nu se percepe taxă.
Pentru a intra în posesia diplomelor, autorii care nu participă direct vor expedia, după ce au primit confirmarea de acceptare a lucrării, un plic A4 timbrat, autoadresat, pe adresa: INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN MARAMUREŞ, str. Petofi Sandor nr.34, cu menţiunea: ֱPentru Colocviile Didactice Naţionale COORDONATE ALE LITERATURII ROMÂNE, secţiunea aleasă˝.
·         Publicarea în volum a lucrărilor se face pe cheltuiala participanţilor, care vor preciza în fişa de înscriere dacă sunt de acord cu acest lucru. După stabilirea sumei aferente, fiecărui participant care a optat pentru publicare i se va cere încă o dată acordul.
·         Comisia îşi rezervă dreptul de a accepta participarea la colocvii în urma selecţiei valorice a lucrării.




COORDONATE ALE LITERATURII ROMANE -
GENERATIA SAIZECI LA SEMICENTENARUL EI LITERAR
COLOCVII DIDACTICE NATIONALE
Ediția I

FIŞĂ DE PARTICIPARE

Numele şi prenumele……………………………………………….
Funcţia / titlul ştiinţific …………………………………………….
Şcoala/Instituţia ……………………………………………………
Secţiunea …………………………………………………………..
Titlul lucrării ……………………………………………………….
………………………………………………………………………
Participare directă/indirectă …………………………………………
Doresc/nu doresc publicarea lucrării în volum …………………….
Date de contact
  • telefon …………………………………………….
  • adresă e-mail ……………………………………..
Rezumat................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Data,                                                                                      Semnătura,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu