duminică, 6 aprilie 2014

Chestionar

Stimate colege si stimati colegi,
o rugaminte care vine din partea unei alte colege:


Ma numesc  Lorena Peculea si sunt doctoranda in domeniul Stiinte ale Educatiei din cadrul Scolii Doctorale ,,Educatie, Reflectie, Dezvoltare”, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca.
In vederea finalizarii tezei de doctorat, va rog, in masura in care va permite timpul, sa completati urmatorul chestionar, ce se adreseaza cadrelor didactice de Limba si literatura romana din judetul Cluj. Scopul studiului este de a dezvolta competenta de a invata sa inveti la elevii cu dificultati scolare. Chestionarul dureaza 15 minute si cuprinde 13 intrebari. Chestionarul integral completat este asteptat pana in data de 11 aprilie 2014 (inclusiv).
Vă rugăm să citiţi cu atenţie fiecare întrebare şi să răspundeţi în conformitate cu opiniile şi situaţiile dumneavoastră specifice (prin bifarea răspunsului corespunzător sau prin completarea spaţiilor libere). Precizez că nu există răspunsuri corecte sau incorecte, ci numai răspunsuri care pot reflecta cât mai adecvat opiniile dumneavoastră în raport cu aspectele vizate de chestionar. Va asigur de toata confidentialitatea raspunsurilor.
Va multumesc pentru colaborare!
Chestionarul poate fi completat online la adresa:
 
Cu respect,

profesor consilier Lorena Peculea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu