luni, 20 februarie 2017

Anunț etapa județeană OLLRStimați colegi,
În data de 25 februarie 2017, începând cu ora 10, se va desfășura etapa județeană a Olimpiadei de limba și literatura română. Elevii vor avea acces în sălile de curs între orele 9-9,30. Vă rugăm să vă informați elevii și să îi motivați să respecte intervalul orar, astfel încât să nu apară blocaje.

Etapa judeţeană se va desfăşura la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu.  

Vă reamintesc faptul că pentru etapa județeană sunt calificați toți elevii care au obținut la etapa locală 100 de puncte, în urma primei evaluări sau ca urmare a reevaluării unor lucrări la contestații.
Prin excepție de la această regulă, la secțiunea pentru minorități (care se constituie DOAR la nivel gimnazial), sunt calificați la etapa județeană elevii cu punctaje peste 85 de puncte, în conformitate cu regulamentul concursului.

Rog insistent profesorii să nu trimită elevi care nu sunt înscriși pe listele cu rezultatele de la etapa locală sau care apar în aceste liste cu punctaje necorespunzătoare!

Repartiția în săli a elevilor va fi afișată, la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, în după-amiaza zilei de 24 februarie.

 Lista profesorilor evaluatori va fi pe site-ul ISJ Cluj joi, 24 februarie, până la ora 14.

Părinții sunt rugați să fie cooperanți, să înțeleagă faptul că nu pot intra în unitatea școlară spre a-și însoți copiii în clase! Cei care doresc pot consulta repartiția în săli din timp.


Inspector școlar,
Horia Corcheș


Un comentariu: