marți, 10 ianuarie 2017

Anunturi urgenteStimați colegi, vă doresc mai întâi La mulți ani!
Apoi, vă rog să țineți cont de următoarele infornmații!


 1. Având în vedere starea vremii în toata țara și închiderea școlilor în multe județe, doamnele inspectoare generale din minister au decis schimbarea datei de desfășurare a etapei județene a  OLAV (Olimpiada de Lectură ca Abilitate de Viață). În loc de 14 ianuarie, aceasta se va desfășura pe 28 ianuarie, începând cu ora 10, (clasele V - XII). Listele cu elevii participanți și cu profesorii evaluator, cf. precizărilor din anunțul precedent privitor la acerastă olimpiadă, vor putea fi trimise pe adresa de e-mail blaga_high_school@yahoo.com până în data de 23 ianuarie 2017, ora 14.
            Ca atare, în 28 februarie nu se va mai putea desfășura etapa locală a Olimpiadei de limba și literatura română, aceasta urmând a se reprograma pentru o data care va fi comunicată în cel mai scurt timp, după consultarea Consiliului Consultativ.
            Etapa județeană a Olimpiadei de lingvistică rămâne în data de 21 ianuarie, iar etapa județeană a Olimpiadei de limba și literatura română rămâne fixate pe data de 28 februarie.


2. Joi, 12.01.2017, de la ora 14, la Colegiul Național George Barițiu va avea loc o ședință lucru.
           
            PREZENȚA ESTE OBLIGATORIE! Sunt necesare semnături din partea profesorilor metodiști, iar în Consiliu trebuie luate hotărâri urgente!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu