joi, 10 noiembrie 2016

Concurs ortografie.ro

Dragi colegi, mai jos ave'i detaliile concursului Comunicare.ortografie.roStimată doamnă profesoară,
Stimate domnule profesor,


Asociația InteligenT, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale (nr. 24.765 din data de 13. 01. 2016), Inspectoratul Şcolar Județean și Editura Nomina,  organizează Concursul Național:
·         comunicare.ortografie.ro (clasele V-VIII)
Acest concurs se adresează elevilor din învăţământul primar, gimnazial din întreaga țară, este în calendarul Concursurilor aprobat de Ministerul Educației, se bazează pe participarea benevolă a cadrelor didactice și a elevilor. Filosofia acestui concurs, inspirată din sistemele de evaluare occidentale, este una care se bazează pe dorința elevilor și a cadrelor didactice de a participa la o formă de evaluare, alta decât cele obișnuite.
Această formă de evaluare este benevolă, notele nu se vor trece în catalog, dar pot fi un bun barometru pentru elevi. Subiectele propuse sunt alese din cărțile ce apar ca bibliografie pentru acest concurs (vezi www.edituranomina.ro), foile de concurs sunt gratuite, evaluarea lucrărilor se va face la nivel centralizat.
La final, în funcție de performața elevilor, aceștia primesc diplome. Diplome și adeverințe primesc și profesorii coordonatori. Pentru detalii vizitați: www.edituranomina.ro/ regulamenteconcursuri.


Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați reprezentantul nostru zonal: Vesa Adrian – tel. 0748.111.247 – e-mail: vesa.nomina@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu