joi, 3 martie 2016

concursuri scolare-etape judetene

Către
                        Toate unitățile de învățământ
                        În atenția profesorilor de limba și literatura română și de religie


Stimați colegi,

1.       Concursul UNIVERSUL CUNOAȘTERII PRIN LECTURĂ, adresat elevilor claselor V-VIII din mediul rural, va avea etapa județeană în data de 26 martie 2016, la Școala Gimnazială Gheorghe Șincai din FLOREȘTI.

La etapa județeană participă elevii calificați în urma etapei pe comună (pe care o organizați dumneavoastră, la nivel local). De la nivelul fiecărei comune pot participa câte 2 elevi pe nivel, selectați în urma etapei locale. Comunele care au clase cu predare în limbile minorităților naționale pot participa cu câte 2 elevi pe nivel și la secțiunea pentru minorități. Elevii care participă la secțiunea pentru minorități vor fi cuprinși în tabele separate!

 Listele cu elevii calificați pentru etapa județeană (în urma selecției pe care ați făcut-o la nivel local), conform tabelului EXCEL pentru concursurile școlare, vor fi trimise, până în data 22 martie, ora 14, în format electronic, pe adresa de mail a Școlii Gimnaziale Gheorghe Șincai (scoala_sincai_floresti@yahoo.com). Elevii vor fi prezenți la Școala Gimnazială Gheorghe Șincai din Florești începând cu ora 9,30. Proba scrisă începe la 10,00 și durează trei ore.

2.       Concursul interdisciplinar CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ (LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI RELIGIE) va avea etapa județeană în data de 26 martie 2016. Concursul se va desfășura, ca în anul precedent, la Colegiul Național ”George Barițiu”. Concursul se adresează elevilor claselor V-VIII.

Din fiecare unitate școlară pot participa câte 5-7 elevi pe nivel. Listele cu aceștia vor fi trimise de către profesorii acestora, centralizate pe unități școlare, la adresa de mail cn_gbaritiu@yahoo.com, până în data de 22 martie, ora 14, în format electronic.


Inspector școlar,
                                                                                               Horia Corcheș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu