luni, 27 ianuarie 2014

Concursuri scolare

Către
Profesorii de limba și literatura română
ATENTIE! PROFESORI din mediul RURAL

Stimați colegi, câteva informații cu privire la concursurile școlare care se vor desfășura în următoarea perioadă a anului școlar.



1.       Concursul interdisciplinar CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ (LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI RELIGIE) va avea etapa județeană în data de 15 februarie 2014, conform calendarului ministerului. Concursul se va desfășura, ca în anul precedent, la Colegiul Național ”George Barițiu”. Concursul se adresează elevilor claselor V-VIII.

Din fiecare unitate școlară pot participa câte 5-7 elevi pe nivel. Listele cu aceștia vor fi trimise de către profesorii acestora, centralizate pe unități școlare, la adresa de mail cn_gbaritiu@yahoo.com, până în data de 12 februarie, ora 14, în format electronic.

2.       Concursul UNIVERSUL CUNOAȘTERII PRIN LECTURĂ, adresat elevilor claselor V-VIII din mediul rural, va avea etapa județeană tot în data de 15 februarie 2014, la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca.

La etapa județeană participă elevii calificați în urma etapei pe comună (pe care o organizați dumneavoastră, la nivel local). De la nivelul fiecărei comune pot participa câte 2 elevi pe nivel, selectați în urma etapei locale. Comunele care au clase cu predare în limbile minorităților naționale pot participa cu câte 2 elevi pe nivel și la secțiunea pentru minorități. Elevii care participă la secțiunea pentru minorități vor fi trimiși cuprinși în tabele separate!

 Listele cu elevii calificați pentru etapa județeană (în urma selecției pe care ați făcut-o la nivel local), conform tabelului EXCEL oentru concursurile școlare, vor fi trimise, până în data 12 februarie, ora 14, în format electronic, pe adresa de mail a Liceului Teoretic Avram Iancu (liceulavramiancu@yahoo.com). Elevii vor fi prezenți la Liceului Teoretic Avram Iancu începând cu ora 9,30. Proba scrisă începe la 10,00 și durează trei ore.

NOTĂ!
Pentru toate etapele județene ale concursurilor, unitățile școlare vor trimite centrelor de organizare centralizatoarele cu participanții în format excel, conform anexei specific tuturor concursurilor școlare, în care se completează INCLUSIV CNP-urile elevilor participanți!

                                                                                    Inspector școlar,

                                                                                                                        Horia CORCHEȘ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu