joi, 14 noiembrie 2013

Etapa județeană a Olimpiadei de lingvistică

Stimați colegi,
În data de 23 noiembrie 2013, începând cu ora 9,30, se va desfășura etapa județeană a olimpiadei de lingvistică, cu cele trei secțiuni, conform Regulamentului specific.
- secțiunea de antrenament pentru elevii claselor a V-a și a VI-a, +/- Poezie
- secțiunea de exercițiu pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a
- secțiunea de performanță - pentru elevii din clasele a IX-a - a XII-a.

Etapa națională se va desfășura după cum urmează:
- secțiunea de antrenament pentru elevii claselor a V-a și a VI-a, +/- Poezie: Focșani, în perioada 25-27 aprilie 2014
- secțiunile de exercițiu și de performanță: București, 31 ianuarie-2 februarie 2014.


Etapa judeţeană se va desfăşura la Colegiul Naţional Emil Racoviţă.  Listele cu elevii participanți vor fi trimise în format electronic pe adresa de mail mona_columban@yahoo.com până în data de 19 noiembnrie 2013, ora 14. Listele trimise ulterior NU SE VOR LUA ÎN CONSIDERARE. Lista va fi completată conform tabelului EXCEL specific pentru consursurile şcolare. 

Din fiecare unitate școlară pot participa câte 4-6 elevi (4 elevi pentru unitățile care au până la 3 clase pe nivel și 6 elevi pentru unitățile care au 4 sau mai multe clase pe nivel) pentru secțiunile de antrenament și de exercițiu, respectiv 6-8 elevi  (6 elevi pentru unitățile care au până la 3 clase pe nivel și 8 elevi pentru unitățile care au 4 sau mai multe clase pe nivel) pentru secțiunea de performanță.

Fiecare unitate școlară care are elevi înscriși va desemna 1-2 profesori evaluatori (1 evaluator pentru un număr de 10-20 de elevi, 2 evaluatori pentru mai mult de 20 de elevi înscriși). Numele acestora va fi comunicat odată cu lista elevilor înscriși. Profesorii evaluatori vor fi prezenți la Colegiul Național Emil Racoviţă la ora 13.


Alte date despre concurs, precum și subievte din anul precedent puteți găsi pe adresa:

http://www.unibuc.ro/facultati/litere/Olimpiada_Nationala_de_Lingvistica.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu