miercuri, 14 martie 2012

Stimate colege, stimati colegi, va reamintesc cateva activitati care se desfasoara in perioada imediat urmatoare.

1. Vineri, 16 martie, lansare de carte, Ioana Revnic, Dresura de lei (afisul cu datele de desfasurare e mai jos pe blog).
2. Sambata, 17 martie, Follow up. LITERAŢIA. CADRE CONCEPTUALE SI REZOLVĂRI DIDACTICE, Colegiul George Cosbuc (programul e afisat mai jos, pe blog).
3. Concursul Cultura si spiritualitate romaneasca, 24 martie. Concursul (etapa judeteana) se va desfasura la Colegiul G. Baritiu. Va reamintesc faptul ca acest concurs devine baza de selectie pentru Olimpiada internationala. In cursul dupa-amiezii de azi, sper sa reusesc sa postez pe site-ul ISJ si detalii cu privire la etapa judeteana, numar de participanti si formula de organizare (2 elevi/nivel/unitate scolara; posibilitate de transfer a locurilor de la un nivel la altul; trimiterea listelor cu participanti pe adresa cn_gbaritiu@yahoo.com pana miercuri, 21 martie). Subiectele vor respecta modelul pe care il atasez aici. Regulamentul este postat pe blog mai jos.
4. In data de 30 aprilie are loc concursul Comunicare.ortografie.ro. Doritorii mai pot inca sa se inscrie, profesorii pot sa ia legatura cu mine. Concursul se va desfasura ca de obicei in Scoala Ioan Bob.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu